Palvelut

Henkilökohtainen tunneälyvalmennus

Tunneälyvalmennuksen avulla voit kehittää omaa tunneälyäsi omien tavoitteidesi mukaisesti.

Valmennus alkaa tilanteen ja tavoitteiden kartoituksella. Valmennuksen sisältö päätetään yhdessä tunneälyvalmentajan kanssa, jotta valmennettavan on helpompi sitoutua itselle hyvältä tuntuvaan ohjelmaan.

Omiin tunteisiin tutustuminen valmennuksen lähtökohtana

Valmennuksessa aloitetaan aina omiin tunteisiin tutustumisella. Valmentajan avulla alat tunnistaa omia tunteitasi, ymmärtämään, mistä tunteesi tulevat, miten käsitellä niitä ja miten hallita tunteita.

Omien tunteiden ymmärtäminen on tärkeää tunneälyn kehittämisen kannalta ja se toimii lähtökohtana muiden tunteiden ymmärtämiselle.
 

Tunneälyvalmennuksen hyödyt

Tunneälyvalmennuksen käyttyäsi ymmärrät omia ja muiden tunteita paremmin. Teet  parempia päätöksiä elämässäsi, ja rakennat mielen hyvinvointia joka päivä.

Valmennuksen jälkeen ymmärrät myös toisten tunteita paremmin sekä tunteiden välistä dynamiikkaa. Osaat kohdata ihmisiä paremmin, ymmärrät heidän motiivejaan ja pystyt vaikuttamaan muihin tehokkaammin.

Hyvä tietää tunneälyvalmennuksesta

Tunneälyvalmennus voidaan järjestää etätapaamisina tai lähitapaamisina. Etätapaamisia varten tarvitsen mobiililaitteen tai tietokoneen ja internet-yhteyden sekä rauhallisen tilan ja halutessasi kuulokkeet. Suunnitelma tapaamisista tehdään alkukartoituksen jälkeen. Jos haluat lopettaa valmennuksen suunnitelmasta poiketen, voit tehdä sen soittamalla tai lähettämällä sähköpostin.

Tunneälyvalmennus ei ole terapiaa, mutta sitä voidaan käyttää terapian tukena. Tunneälyvalmentaja ei hoida psyykkisiä sairauksia eikä vaikeita traumoja, vaan ohjaa sinut tarvittaessa mielenterveyspalvelujen piiriin. Tunneälyvalmennuksessa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, ellei toisin sovita.

Valmennukseni avulla voit kehittyä johtajana, jonka alaisena kaikki haluavat työskennellä. Alaisesi voivat hyvin ja haluavat sitoutua yrityksen tulevaisuuteen. Voit oppia myös luomaan haluttua tunneilmastoa, joka siivittää organisaatiosi menestykseen.

Lisäksi voit oppia löytämään alaistesi suurimman potentiaalin sekä ehkäisemään työperäisten mielenterveyshäiriöiden aiheuttamia poissaoloja sekä vaikuttamaan omaan mielen hyvinvointiisi.

TUNNE-ELÄMÄ TUTUKSI

  • Sisältää 3 tapaamista kuukauden aikana
  • Valmennuksen päätyttyä valmennettava ymmärtää omaa tunne-elämäänsä ja sen vaikutusta muihin
  • Hinta 590 eur

TUNNEJOHTAMISEN OLENNAISET ASIAT

  • Sisältää 3-5 tapaamista yhden kuukauden aikana
  • Valmennuksen päätyttyä valmennettava ymmärtää, miten tunteet vaikuttavat ihmisiin sekä miten tunteisiin vaikutetaan
  • Hinta 790 eur

TUNNEJOHTAMISEN MESTARI

  • Sisältää 8-10 tapaamista noin 1-2 kuukauden aikana
  • Valmennuksen päätyttyä valmennettava ymmärtää omaa tunne-elämäänsä, sen vaikutusta, siihen vaikuttamista sekä miten tunteita johdetaan tehokkaasti.
  • Hinta 1590 eur

Työhyvinvointiluennot työyhteisöille

Luentoni jälkeen tiimisi ymmärtää olennaiset asiat aiheesta ja osaa soveltaa antamiani konkreettisia esimerkkejä parantaakseen oman elämänsä laatua sekä työssä että yksityiselämässä.

Valitse seuraavista aiheista:

PSYKOLOGINEN TURVALLISUUS

Työntekijät uskaltavat tuoda ongelmia esiin, uskaltavat yrittää ja mokata ja kertoa mokistaan. Ketään ei tuomita, vaan kyse on oppimisesta.

TUNTEIDEN JOHTAMINEN

Kyky ymmärtää tunteita, johtaa tunteita ja luoda haluttua tunneilmastoa. Tässä on avain hyvään tunnejohtamiseen.

TUNNEÄLY

Kyky ymmärtää tunteita, johtaa tunteita ja luoda haluttua tunneilmastoa. Tässä on avain hyvään tunnejohtamiseen.

RESILIENSSI

Kyky jatkaa eteenpäin yllättävän tilanteen kohtaamisen jälkeen. Resilienssiä vahvistetaan rakentamalla hyvää mielenterveyttä.

MIELENTERVEYS

Hyvää mielenterveyttä voi rakentaa, jolloin jokainen voi ehkäistä työuupumusta tai muita mielenterveyteen liittyviä haasteita.

Luennon kesto on 45 minuuttia. Lisäksi luennon jälkeisille kysymyksille varataan 15 minuuttia. Luento kattaa yhden aiheen. Luennon kieli on suomi tai englanti. Yhden luennon hinta on alkaen 1290 eur + alv 24% (ei sisällä luentotallennetta).

“Tätä on kaivattu. Tärkeä aihe vaikeana aikana.”

“Katarina on loistava ja osaa asiansa.”

Konsultointi

Tehokas viestintä vaikuttaa tunteisiin, ohjeideni avulla nostat viestisi vaikuttavuuden uudelle tasolle.

VIESTINTÄ

Muokkaan viestisi välittämään haluamaasi tunnetta. Palvelun hinta riippuu viestin pituudesta, esim. sisäinen viesti johtoryhmältä intranetiin, n. 500 sanaa, 89 eur + alv 24%.

Kielet suomi tai englanti.

Kysy tarjous!

ESIINTYMINEN

Valmennan sinut esiintyjänä luomaan haluamaasi tunnetta. Opit siis tekniikoita, joita käyttäen osaat vaikuttaa esiintymiselläsi tunteisiin. Kyseessä voi olla live-esiintyminen tai vaikkapa webinaari. Palvelun hinta 190 eur + alv 24% / 2h.

Kysy tarjous esiintymisvalmennuksesta isommalle porukalle!

 

KOKONAINEN ESITYS

Muokkaan esityksen käsikirjoituksen ja kalvot vaikuttamaan haluamaasi tunnetta sekä valmennan sinut tunteisiin vaikuttavaksi esiintyjäksi. Palvelun hinta riippuu esityksen pituudesta, alk. 490 eur + alv 24%.

Kysy tarjous!